måndag 13 februari 2012

Mästerverk

I helgen har vi varit och gratulerat vänner som nyss fått en liten underbar dotter. Vilket mirakel det är! Man blir lika fascinerad varje gång. Dessutom har ju vårt pastorspar också fått en liten dotter. Vilka mästerverk som Fadern har skapat. Men även om man växer och blir stor så är man ett mästerverk då också! Om man bara är några timmar gammal, mitt i livet eller om de flesta dagar ligger bakom så är vi alla mästerverk, dyrbara och högt älskade av Gud! Så låt den här sången tala till dig oavsett hur gammal eller ung du är.

"När Han skapade alla stjärnor, gav Han namn åt dem med Sin starka röst, men när du skulle födas saknade Han ord. Hans hjärta darrade tårarna rann, när Han för dig öppnade livets grind.

Ett mästerverk som Fadern har skapat. Ett äventyr. Ditt mål är att tillbe vid Hans tron. Du är Skaparens klenod, köpt med kungens blod. Du är ett mästerverk, ett konungabarn.

Han tog plats i sin egen saga, världshistoriens författare. Han kom hit för att visa hur du hittar hem. Han skrev din dagbok hade en plan, långt innan du stavade till Gud.

Ett mästerverk!"

Guds välsignelse över dig! /Sofie

Inga kommentarer: